לובסטר מקורר ואספרגוס עם רוטב שילו-טרגון ויניגרט
לובסטר מקורר ואספרגוס עם Vinaigrette שאלוט-טרגון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. במנה עיקרית זו יש 339 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, מלח, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלק עם שאלוט ו ויניגרט טרגון, סלט לובסטר עם ויניגרט טרגון, ו סלט לובסטר ותירס עם ויניגרט טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 ליטרים מים ומלח לרתיחה בסיר גדול. לצלול לובסטרים, ראש ראשון, לתוך מים רותחים; לחזור לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות; לנקז מגניב.
הסר בשר מן טפרים וזנבות. צ ' יל לובסטר בשר.
מבשלים אספרגוס במים רותחים כדי לכסות 3 דקות או עד פריך במכרז; ניקוז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז יבש לטפוח. תניח בצד.
מערבבים שמן זית דרך פלפל בצנצנת; מכסים בחוזקה, ולנער במרץ.
מסדרים עלי חסה, לובסטר ואספרגוס על צלחות; טפטוף עם רוטב; מוסיפים sprig טרגון ו טריז לימון לכל מנה, אם תרצה בכך.