לומי לומי סלמון
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? לומי לומי סלמון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים גס, בצל, עלי חסה קרחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט סלמון בסגנון טקסס לומי לומי לומי, סלמון מלוח וסלט עגבניות עם בצל (Aka Lomi Lomi סלמון, ו לומי לומי סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מלח ודגים בשקית פלסטיק zip העליון גדול; לנער שקית מעיל דגים באופן שווה. צ ' יל 8 שעות או לילה.
הסר דגים משקית; לשטוף היטב. משרים דגים במי קרח 2 שעות, שינוי מים כל 30 דקות.
לנקז היטב. לייבש את הדג עם מגבות נייר. קוביות דגים; מקום בקערה גדולה. תניח בצד.
משרים בצל לבן במי קרח 15 דקות.
מוסיפים בצל קצוץ, בצל ירוק, עגבניות חתוכות לקוביות לדגים; לזרוק בעדינות לשלב. כפית על 3 כפות תערובת דגים לתוך כל עלה חסה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.