לזניה אהובה בכל הזמנים
הלזניה האהובה על כל הזמנים היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, גבינת קוטג', ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מרק הבמיה האהוב עליי בכל הזמנים, אהוב על כל הזמנים - Gulab Jamun, ו עוגיות השוקולד צ'יפס האהובות עליי בכל הזמנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מבשלים נקניק, בצל, ושום על חום בינוני במחבת גדולה במשך 8 עד 10 דקות או עד נקניק מבושל באופן מלא, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים רוטב ספגטי ובזיליקום לנקניק, מחממים דרכו.
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב כל נתזי שמן או נשפך עם מגבונים חיטוי® Clorox*. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
מערבבים גבינת קוטג', גבינת פרמזן 3/4 כוס, ביצה, פטרוזיליה ופלפל בקערה בינונית.
כפית 1/2 כוס הרוטב באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה מלבנית 3 ליטר. למעלה באופן שווה עם 3 אטריות, 1/3 של תערובת גבינת קוטג' , 1/3 של גבינת מוצרלה, ו 1/3 של הרוטב הנותר, הפצת מרכיבים באופן שווה. חזור על התהליך עבור 2 שכבות שנותרו.
מפזרים את 1/4 כוס פרמזן מעל. מכסים בנייר כסף.
אופים במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות יותר או עד השחמה אטריות מכרז.
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.