קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

לזניה אהובה בכל הזמנים

לזניה אהובה בכל הזמנים
הלזניה האהובה על כל הזמנים היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, גבינת קוטג', ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מרק הבמיה האהוב עליי בכל הזמנים, אהוב על כל הזמנים - Gulab Jamun, ו עוגיות השוקולד צ'יפס האהובות עליי בכל הזמנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מבשלים נקניק, בצל, ושום על חום בינוני במחבת גדולה במשך 8 עד 10 דקות או עד נקניק מבושל באופן מלא, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
לנקז את השומן.
3
מוסיפים רוטב ספגטי ובזיליקום לנקניק, מחממים דרכו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
נקניקנקניק
באזיל!באזיל!
4
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב כל נתזי שמן או נשפך עם מגבונים חיטוי® Clorox*. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
5
מערבבים גבינת קוטג', גבינת פרמזן 3/4 כוס, ביצה, פטרוזיליה ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
כפית 1/2 כוס הרוטב באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה מלבנית 3 ליטר. למעלה באופן שווה עם 3 אטריות, 1/3 של תערובת גבינת קוטג' , 1/3 של גבינת מוצרלה, ו 1/3 של הרוטב הנותר, הפצת מרכיבים באופן שווה. חזור על התהליך עבור 2 שכבות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים את 1/4 כוס פרמזן מעל. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות יותר או עד השחמה אטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.