לזניה אמריקאית
לזניה אמריקנית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 633 קלוריות. 518 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אורגנו, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו לזניה אמריקאית, לזניה אמריקאית, ו סוקיאקי במטבח אמריקאי מהמטבח האמריקאי של הירוקו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מעל חום בינוני, בשר טחון חום, בצל ושום; לנקז שומן.
מערבבים בזיליקום, אורגנו, סוכר חום, 1 1/2 כפיות מלח, עגבניות חתוכות לקוביות ורסק עגבניות. מבשלים במשך 30 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיף אטריות לזניה, ומבשלים במשך 5 עד 8 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
להניח אטריות שטוחות על מגבות, כתם יבש.
בקערה בינונית, מערבבים יחד ביצים, ריקוטה, גבינת פרמזן, פטרוזיליה ו -1 כפית מלח.
שכבה 1/3 של האטריות לזניה בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מכסה אטריות עם תערובת 1/2 ריקוטה, 1/2 של גבינת מוצרלה ו 1/3 של הרוטב. חוזר. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב.
מפזרים גבינת פרמזן נוספת מעל.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.