לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לאסניאן ארבע גבינות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 218 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלח, אורגנו, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבן, לזניה של שש גבינות, ו ארבע לזניה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת מבשלים בקר, בצל ושום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והבצל רך; מסננים. בבלנדר, לעבד את העגבניות עד חלקה. מערבבים לתערובת בקר יחד עם פטריות, רסק עגבניות ותבלינים; מבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'