קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

לזניה בולונז

לזניה בולונז
המתכון לזניה בולונז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך על 45 דקות. מנה אחת מכילה 615 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אתה מקבל רוטב שמגיש 8. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-722 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, קמח לא סופג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 להפוך את soffritto.
2
מערבבים פנקטה, בצל, סלרי וגזר במחבת סאוטה עם חמאה ומבשלים על חום בינוני עד בצל הופך זהב חיוור.2
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבשר, בשר חזיר, נקניק כדי soffritto, ולהגדיל את החום גבוה; לבשל עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4
מפזרים עם ציפורן, קינמון, ופלפל. 3 מערבבים עגבניות, מביאים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני. מבשלים מעל חום בינוני במשך 15 דקות. אם אתה משתמש עגבניות שימורים שלמים, לשבור אותם כפי שאתה מוסיף אותם לרוטב.4
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מוסיפים חלב ומתבלים במלח ים. ואז להנמיך את החום ולתת להתבשל במשך 2 ו 1/2 שעות. מערבבים לפחות כל 20 דקות. בכל פעם שהרוטב מתבשל עד לנקודה שהוא נדבק לתחתית המחבת, פשוט להוסיף 1/4 כוס מים לגרד את חתיכות השחמה מלמטה ולהמשיך לבשל. 5
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מחממים את החלב עד שכמעט רותחים במחבת רוטב תחתית כבדה. במחבת נפרדת ממיסים את החמאה הלא מלוחה עם הקמח על אש נמוכה. מערבבים במהירות עם כף. מבשלים את זה במשך 1 דקה ולאחר מכן להסיר מהחום. (ראה ויקיפדיה על רוטב בשמל לקבלת מידע נוסף על רוטב זה.) 6 לאט להוסיף חצי חלב חם לתערובת החמאה והקמח שלך. במהלך תהליך זה מערבבים כל הזמן.7 להחזיר את החלב, חמאה, תערובת קמח לחום נמוך עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את החלב שנותר לאט תוך ערבוב עובד אותו לתוך הרוטב מעובה. המשך לערבב עד שזה מגיע לרתיחה.8 העונה עם קצת מלח ים, ולהמשיך ערבוב עד עקביות נכונה התפתחה. אם כל גושים טופס, להכות אותם במהירות עם מקצף עד שהם מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הסר מהחום. 9 תנור מחממים ל 191°. לבשל את הלזניה על פי ההוראות. כ 8 דקות ב 6 ליטרים של מים מלוחים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מסננים, לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
10
להניח את הנודלס לזניה בודדים על מגבות מטבח, לא נוגע ללב, אז הם לא נדבקים זה לזה בזמן שאתה שכבת התבשיל. 10
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
מורחים קצת שמן זית סביב החלק הפנימי של תבנית אפייה 13x9 אינץ'. ודא תבנית האפייה שלך היא לא תגובתי-pyrex או נירוסטה. אין להשתמש במחבת אלומיניום כפי שהוא יגיב עם החומציות של הרוטב ולהרוס את הטעם. שים שכבה של אטריות לזניה למטה ראשון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
שכבה על שליש מהרוטב הבולונז, ואז שליש מהרוטב בשמל.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מפזרים עם פרמזן מגורר. חזור פעמיים נוספות. למעלה עם שכבה סופית של אטריות ומפזרים פרמזן מגורר.11 אוהל התבשיל עם רדיד אלומיניום. שים לזניה לתוך המתלה האמצעי של תנור מחומם מראש 375°f.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
אופים במשך 20-30 דקות, עד העליון מתחיל לקבל השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר מהתנור ולתת מגניב 5-10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן