לזניה ירקות לילה
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך עגבניות משומר, גבינת פרובולונה, אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לילה לזניה ים תיכונית, ו לזניה טורקיה לילה עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עגבניות ורוטב פסטה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מערבבים גבינת קוטג', גבינת פרמזן ופלפל; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
כפית שליש תערובת עגבניות לתוך החלק התחתון של 13 - x 9-x 2 אינץ צלחת אפייה מצופה ספריי בישול.
מניחים 3 אטריות לזניה מבושלות על תערובת עגבניות; למעלה עם קישואים שליש. כפית שליש תערובת גבינת קוטג ' שווה על קישואים; העליון עם 2 פרוסות גבינת פרובולון. חזור על שכבות פעמיים עם שאריות תערובת עגבניות, אטריות, קישואים, תערובת גבינה ופרוסות פרובולון. (תבשיל עשוי להיות מכוסה בקירור בשלב זה אפוי מאוחר יותר.
אופים 50 דקות או עד מחומם היטב.)
מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף, ולאפות 15 דקות נוספות.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.