קושימומחה
מוכן ב1 ש, 33 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

לזניה ירקות לילה

לזניה ירקות לילה
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך עגבניות משומר, גבינת פרובולונה, אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לילה לזניה ים תיכונית, ו לזניה טורקיה לילה עם ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים עגבניות ורוטב פסטה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2
מערבבים גבינת קוטג', גבינת פרמזן ופלפל; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
3
כפית שליש תערובת עגבניות לתוך החלק התחתון של 13 - x 9-x 2 אינץ צלחת אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מניחים 3 אטריות לזניה מבושלות על תערובת עגבניות; למעלה עם קישואים שליש. כפית שליש תערובת גבינת קוטג ' שווה על קישואים; העליון עם 2 פרוסות גבינת פרובולון. חזור על שכבות פעמיים עם שאריות תערובת עגבניות, אטריות, קישואים, תערובת גבינה ופרוסות פרובולון. (תבשיל עשוי להיות מכוסה בקירור בשלב זה אפוי מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
אטריות לזניהאטריות לזניה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
אופים 50 דקות או עד מחומם היטב.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף, ולאפות 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.