קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

לזניה לבנה עם פרמיג'אנו בשימלה (לזניה בביאנקו)

לזניה לבנה עם פרמיג'אנו בשימלה (לזניה בביאנקו)
לזניה לבנה עם Besciamella Parmigiano (לזניה בביאנקו ) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חלב, קמח, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), לזניה אדומה, לבנה וירוקה, ו לזניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים שאלוט בחמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים קמח ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב עם כף עץ, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים אגוז מוסקט, ואז לאט לאט לטאטא חלב ומניה. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, רק עד בעדינות רוטב מעילים בחזרה של כף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר מחום וקריר כדי חם, ערבוב מדי פעם. מערבבים ביצים, מרסלה, מלח ים, 1/2 כפית פלפל, ו 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
6
מורחים על רוטב 1 1/4 כוסות על החלק התחתון של צלחת אפייה 11 על ידי 8 אינץ'. מכסים בשכבה של 3 גיליונות לזניה. חזור על שכבות 3 יותר פעמים, ולאחר מכן העליון עם רוטב הנותרים הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים, חשוף, עד השחמה, 45 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה (פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)