לזניה לבנה עם פרמיג'אנו בשימלה (לזניה בביאנקו)
לזניה לבנה עם Besciamella Parmigiano (לזניה בביאנקו ) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חלב, קמח, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), לזניה אדומה, לבנה וירוקה, ו לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מבשלים שאלוט בחמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 4 דקות.
מוסיפים קמח ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב עם כף עץ, 3 דקות.
מוסיפים אגוז מוסקט, ואז לאט לאט לטאטא חלב ומניה. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, רק עד בעדינות רוטב מעילים בחזרה של כף, על 1 דקה.
הסר מחום וקריר כדי חם, ערבוב מדי פעם. מערבבים ביצים, מרסלה, מלח ים, 1/2 כפית פלפל, ו 1/2 כוס גבינה.
מורחים על רוטב 1 1/4 כוסות על החלק התחתון של צלחת אפייה 11 על ידי 8 אינץ'. מכסים בשכבה של 3 גיליונות לזניה. חזור על שכבות 3 יותר פעמים, ולאחר מכן העליון עם רוטב הנותרים הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים, חשוף, עד השחמה, 45 עד 55 דקות.
רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה (פעם מגניב).