לזניה ללא אטריות
המתכון לא אטריות לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר בקר טחון, בצל, פתיתי פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה נטולת אטריות, לזניה חצילים ללא אטריות, ו לזניה זוקיני בלי אטריות. (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים רסק עגבניות ותבלינים. בקערה קטנה, לשלב את הביצה, גבינת קוטג ' וגבינת פרמזן.
מרדדים כל צינור של בצק סהר בין נייר שעווה לתוך 15-in. אקס-10-אין. מלבן.
מעביר מלבן אחד ל15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה.
מורחים עם חצי מתערובת הבשר ל בתוך 1 ב. של קצוות; העליון עם חצי מתערובת הגבינה. חזור על שכבות בשר וגבינה.
למעלה עם מוצרלה. בזהירות במקום מלבן הבצק השני על גבי; הקש קצוות לאטום.
מברשת עם חלב; מפזרים זרעי שומשום.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 25-30 דקות או עד חום זהוב.