לזניה מאכלי ים אני
המתכון מאכלי ים Lasignanananan אני מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות וזה בהחלט עצום pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 677 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 45 אוהדים. אם יש לכם חמאה, חלב, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לזניה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר בגודל בינוני על חמאה מומסת חום בינוני או מרגרינה, מערבבים בקמח ולתת קמח חום מעט. מערבבים בחלב, ערבוב כל הזמן עד שהרוטב מתעבה.
מוסיפים את גבינת הפרמזן לרוטב ומערבבים היטב.
במחבת אפייה 9x13 מורחים שכבה דקה של רוטב לבן, ואחריו שכבה של אטריות לזניה מבושלות.
מניחים 1/4 של שרימפס, 1/4 של בשר סרטנים 1 כוס גבינת מוצרלה על גבי האטריות לזניה. חזור על שלוש פעמים, מה שהופך את ארבע שכבות. למעלה השכבה הסופית עם רוטב וגבינת מוצרלה נותרת.
אופים במשך 45 דקות או עד העליון הוא חום.