לזניה מקסיקנית
לזניה מקסיקנית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם אטריות לזניה, גבינת ג'ק פלפל, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. מתכונים דומים: לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית.
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את בשר טחון מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מסננים עודף שומן. בקערה גדולה, לשלב את הבשר מבושל, שעועית מטוגנת, אורגנו, כמון ואבקת שום.
מניחים ארבעה של אטריות לזניה מבושלות בתחתית 9x13 אינץ ' אפייה.
מורחים חצי מתערובת הבשר על האטריות. למעלה עם 4 יותר אטריות לא מבושלות ואת החצי הנותר של תערובת הבשר. מכסים עם אטריות שנותרו.
מערבבים את המים והסלסה בקערה בינונית, ושופכים על כל.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות, או עד אטריות במכרז.
בקערה בינונית, מערבבים את השמנת החמוצה, הבצל הירוק והזיתים. כפית על תבשיל, ומעל עם גבינה קרועה. חזור לתנור ואפה במשך 5 עד 10 דקות נוספות, או עד שהגבינה מותכת.