קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

לזניה מקסיקנית

לזניה מקסיקנית
לזניה מקסיקנית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם אטריות לזניה, גבינת ג'ק פלפל, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. מתכונים דומים: לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית.

הוראות

1
במחבת גדולה, לבשל את בשר טחון מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים עודף שומן. בקערה גדולה, לשלב את הבשר מבושל, שעועית מטוגנת, אורגנו, כמון ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
אורגנואורגנו
כמוןכמון
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים ארבעה של אטריות לזניה מבושלות בתחתית 9x13 אינץ ' אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מורחים חצי מתערובת הבשר על האטריות. למעלה עם 4 יותר אטריות לא מבושלות ואת החצי הנותר של תערובת הבשר. מכסים עם אטריות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מורחיםמורחים
בקרבקר
5
מערבבים את המים והסלסה בקערה בינונית, ושופכים על כל.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מכסים בחוזקה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות, או עד אטריות במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בקערה בינונית, מערבבים את השמנת החמוצה, הבצל הירוק והזיתים. כפית על תבשיל, ומעל עם גבינה קרועה. חזור לתנור ואפה במשך 5 עד 10 דקות נוספות, או עד שהגבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בצל ירוקבצל ירוק
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casan אמה קיאנטי Classico. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.