קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 21 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi)

לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi)
לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך חלב, מלח ופלפל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-21 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), ו לזניה.

הוראות

1
בסיר פסטה גדול, לשלב 6 ליטרים של מים, מיץ לימון, 2 כפות מלח, וכמה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הארטישוקים ומבשלים עד למכרז, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את הארטישוקים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
5
הפוך את הפסטה על פי המתכון ולגלגל אותו על ההגדרה הדק ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
6
חותכים את הפסטה התגלגל לחתיכות 10 אינץ 'ארוך על ידי 5 אינץ' רחב. הגדר אמבט קרח עם רק כמה קוביות קרח ליד התנור העליון. מבשלים את הפסטה במים הרותחים במשך 1 דקה, לנקז ורענן באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את הפסטה מאמבטיית הקרח והנח בצד מגבות מטבח נקיות ולחות.
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
9
חמאה תבשיל 12 ידי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10
חותכים את הארטישוקים בסכין חדה מאוד או מנדולינה לפרוסות עבות 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
11
שכבת לזניה, מתחיל עם besciamella, ואז שכבה של פסטה, ואז שכבה של ארטישוקים, כל שכבה מקבלת זריזת פקורינו. השכבה העליונה צריכה להיות besciamella וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
12
אופים בתנור במשך 45 דקות. אפשר לנוח 10 דקות לפני חיתוך והגשה.
13
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
14
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
15
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
16
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
17
במחבת רוטב בינונית, מחממים חמאה עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
18
מוסיפים קמח ומערבבים עד חלקה. מעל חום בינוני, לבשל עד חום זהוב בהיר, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
19
בינתיים, מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
20
מוסיפים חלב לתערובת חמאה 1 כוס בכל פעם, שוטפים ברציפות עד חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 30 שניות ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך