לזניה פולנטה עם רוטב שמנת
לזניה פולנטה עם רוטב שמנת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 739 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, חלב דל שומן, רוטב שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: לזניה פולנטה עם רוטב פטריות שמנת, ויג'י Lasignananan בפרמזן רוטב שמנת, ו לזניה מתגלגלת עם רוטב שמנת פרמזן שום.
הוראות
הסר גבעולים מפטריות שיטאקה, ופרוסה דקה.
בצל מטובל במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום גבוה 3 דקות.
מוסיפים פטריות שיטאקה וכפתור, ומטגנים 3 עד 4 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים 3/4 כוס חלב, ומביאים לרתיחה.
להקציף יחד קורנפלור ו 2 כפות חלב; מערבבים לתוך תערובת פטריות.
מוסיפים גבינת שמנת ויין, ערבוב עד מעורבב.
הסר מהחום. מערבבים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מורחים 3 כפות של רוטב שמנת בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
שכבת שליש פרוסות פולנטה על רוטב.
מפזרים 1/4 גבינת פרמזן כוס על פולנטה. למעלה עם תערובת פטריות. למעלה עם שליש פרוסות פולנטה ורוטב שמנת שנותר; למעלה עם שליש הנותרים של פרוסות פולנטה.
אופים ב 375 במשך 35 עד 40 דקות או עד מבעבע.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס פרמזן. צלייה ב 3 עד 5 דקות גבוהה או עד גבינה הוא השחמה קלות.
הסר מהחום. מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Marjon המקורי פולנטה נמצא בסעיף התוצרת של הסופרמרקט.