אם יש לך עלי טימין, 4 בצל, 2 רוטב מרינרה אצווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה רטטוי צלוי, לזניה רטטוי, ו רטטוי צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחמם מראש את התנור ל 450 ° F. על גיליון אפייה רחב מסגרת, לערבב 6 כפות שמן זית עם פתיתי צ ' ילי, ו הרבס דה פרובנס. לזרוק את החצילים, קישואים, פלפל, בצל, ושום בתערובת שמן זית עד מצופה היטב מתבלים עם מלח ופלפל. מסדרים את הירקות בשכבה אחת על שני גיליונות אפייה. צלי עד ירקות מתרככים ורק מתחיל חום, על 10 דקות. להפריש להתקרר. לקלף את הנייר את השום ולהשליך. מנמיכים את התנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להרכיב את הלזניה בתבנית אפייה מלבנית 10 על 8 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מורחים חצי כוס רוטב מרינרה על תחתית המנה. מסדרים שכבה אחת של סדינים לזניה על הרוטב, זמירה לפי הצורך, כך שיש לך שכבה אחת של אטריות. למעלה עם עוד 1/2 כוס רוטב. מסדרים חצי מהירקות והשום בשכבה אחת על סדינים לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
הוסף שכבה נוספת של פסטה. למעלה עם עוד 1/2 כוס רוטב. למעלה עם עגבניות מיובשות שמש קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
שכבת השכבה השנייה והאחרונה של ירקות ושום. למעלה עם השכבה הסופית של פסטה. למעלה עם רוטב המרינרה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מוסיפים את המים לצנצנת רוטב המרינרה, מנערים ושופכים על הלזניה. לחץ בעדינות על הכל כדי להבטיח כי כל הפסטה מצופה בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
למעלה לזניה עם שכבה של עשבי תיבול טריים, ואז שכבה של מוצרלה, ואחריו שכבה של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
8
טפטוף עם כף הנותרים של שמן זית, ואת העונה עם מלח ופלפל. עטפו את תבנית האפייה בנייר כסף, והניחו על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
אופים במשך 30 דקות עד מבעבע. קח את רדיד את הלזניה, ולהפוך את התנור בחזרה עד 232°.
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.