Veggie Lasganananan בפרמזן רוטב שמנת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1074 היו אומרים שהוא פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך שום, חמאה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מתכונים דומים: ויג'י Lasignananan בפרמזן רוטב שמנת, לזניה מתגלגלת עם רוטב שמנת פרמזן שום, ו לזניה דלעת סקווש עם רוטב פרמזן תרד.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מערבבים בקמח ופלפל אדום טחון; לבשל 2 דקות. או עד חם תוסס, ערבוב לעתים קרובות. בהדרגה מערבבים בחלב; מבשלים על חום בינוני עד שחין תערובת מתעבה, ערבוב כל הזמן. מבשלים על חום בינוני-נמוך 3 דקות., ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
חמאה
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום. מערבבים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
4
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים ירקות ושום; מבשלים ומערבבים 4 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שום
6
הסר מהחום.
7
מערבבים ריקוטה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
באזיל!
8
מורחים 1/4 כוס פרמזן רוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 12x8 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. מכסים בשכבות של 3 אטריות, חצי מתערובת הריקוטה, 1/3 מתערובת הירקות, 3/4 כוס גבינה מגורסת ו-1/3 מהרוטב הפרמז ' ן שנותר. חזור על שכבות של אטריות, תערובת ריקוטה, תערובת ירקות, גבינה גרוסה ורוטב פרמזן. למעלה עם שכבות של אטריות שנותרו, רוטב פרמזן, תערובת ירקות וגבינה מגורדת; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועה
תרסיס בישול
ירק
פרמזן
פסטה
גבינת ריקוטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים 1 שעה או עד מחומם דרך, חושף במשך 5 דקות האחרונות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.