קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

לזניה תירס Poblano 2

לזניה תירס Poblano 2
תירס ו Poblano לזניה 2 יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. לך לחנות ותביא גבינת אוקסאקה, צ'ילי poblano, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו לזניה תירס Poblano, לזניה תירס Poblano, ו טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני, כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים שני שלישים של השום והתירס ו לטגן במשך 5 דקות. מערבבים בקרם. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 5 דקות עבור הטעמים לשלב. כבה את החום ותן להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
5
מעבירים לבלנדר ומתבלים עם קורנית וקצת מלח ופלפל, ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מחממים את שאר 2 כפות חמאה במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את השום הנותרים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9
מערבבים ברצועות poblano וקישואים ומבשלים 5 דקות עבור הטעמים לשלב. מתבלים במלח ופלפל. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
10
מורחים כרבע מתערובת התירס על הקרקעית של צלחת אפייה בגודל 11 על 8 אינץ'. מכסים בשכבה של 3 סדינים לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
מורחים רבע מתערובת הפובלנו ורבע מהגבינה על הפסטה. חזור על השכבות עוד שלוש פעמים. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
אופים עד הפסטה מבושלת ומכרז, כ 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר את רדיד ולהפוך את טמפרטורת התנור כדי לצלות. לצלות עד חום זהוב תוסס, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.