לזניה תרד, פסטו, פונטינה
לעולם אין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות תרד, פסטו ופונינה לאסגנאן. מנה אחת מכילה 1061 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו חמאה, לא להרתיח 7 x 3 1/2 אינץ אטריות לזניה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לזניה תרד, פסטו, פונטינה, לזניה תרד עם פסטו אגוז, ו לזניה פסטו עם תרד ופטריות.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול וכבד בחום בינוני.
מוסיפים קמח ו whisk1 דקה (לא חום).
מוסיפים חלב ויין ומקציפים עד חלקה. לבשל untilsauce מתעבה ומגיע לרתיחה, whiskingstantly, 4 עד 5 דקות.
להקציף בגבינת פרמזן ומלח. רוטב העונה לפי הטעם pepper.DO קדימה: רוטב יכול להיות מורכב עד 1 dayahead. כיסוי וצינה.
שמן חום בסיר גדול overmedium-חום גבוה.
מוסיפים שאלוט ושום.Sauté עד שאלוט לרכך, על 2 דקות.
הוסף את כל התרד (סיר יהיה מלא). Cookspinach עד נבול אבל עדיין ירוק בהיר, זורק לעתים קרובות, על 3 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר תרד מסננת גדולה להגדיר overbowl; reserve pot. לחץ על עודף liquidfrom תרד.
מסננים 10 עד 15 דקות יותר.
להחזיר נוזל מנוקז מן סיר spinachto שמורות. מרתיחים עד נוזל הוא רדוקכדי זיגוג. להחזיר תרד לסיר וtoss1 דקות.
מערבבים ברוטב 1 1/2 כוסות. תרד העונה עם פלפל.
מניחים אטריות largebowl. למלא קערה עם מי ברז חמים. אז קח פודלים עד גמיש, ערבוב occasionallyכדי להפריד, על 15 דקות.
מניחים גדולגיליון נייר קלף על משטח העבודה.
להעביר אטריות קלף ב singlelayer, רועד את עודף מים.
מחממים תנור ל 177°. חמאה 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מערבבים ריקוטה, פרמזן, וקליפת לימון בקערה בינונית.מתבלים לפי הטעם במלח.
מורחים 1/2 כוס רוטב דק מעל תחתית מנה מוכנה. למעלה עם 3 אטריות, מסודרים זה לצד זה ומכסים רובתחתית המנה.
מורחים מחצית spinachmixture מעל (כ 1 1/2 כוסות).
מפזרים 1 / 3 כוס פונטינה. למעלה עם 3 אטריות וחצי תערובת ריקוטה (נדיב 1 3/4 כוסות). Drophalf של פסטו על ידי כפית, spacingdrops בנפרד באופן שווה. המשך שכבות עם3 אטריות, נשאר תערובת תרד, 1 / 3cup פונטינה, 3 יותר אטריות, להישאר ערובricotta, אז נשאר פסטו. למעלה עם 3 האטריות האחרונות.
מורחים את הצלחת הנותרת; מפזרים עם פונטינה שנותרה.צלחת כיסוי עם נייר חמאה.
אופים לזניה עד מחומם דרך מבעבע בקצוות, 50 עד 55 דקות.
מטאטא Preheat. לטגן לזניה עד העליון הואמקבל כתמים, הפיכת occasionallyfor צלחת אפילו בראונינג, על 4 דקות.
* זמין בכמה סופרמרקטים ו atspecialty חנויות מזון ושווקים איטלקיים.