לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות את קציץ הבשר Lasgananananan. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צ'אק בשר טחון, פירורי לחם, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
4
לנקז ולזרוק עם שמן זית, כדי למנוע מהם דבק, ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
5
בינתיים, תכין את רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
6
מחממים את השמן, שום פרוס, פתיתי פלפל אדומים ו 1/2 כפית מלח במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים כמו השמן מתחמם; ברגע שהוא מנצנץ, מוסיפים את העגבניות הכתושות, 3/4 כוס מים בזיליקום. מביאים לרתיחה גבוהה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה מעט והמים התאדו, 15 עד 20 דקות (יהיה כ 1 כוס).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
עגבניות מרוסקות
שום
באזיל!
רוטב
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
8
מסדרים את הבייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני עד חום ופריך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הסר דק קוצצים כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד.
10
מערבבים את הבייקון, בשר בקר, חזיר, פירורי לחם, בצל, פטרוזיליה, שום מגורר, רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר, ביצים, 1 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור בקערה גדולה. השתמש בידיים שלך לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
פלפל שחור
רסק עגבניות
פירורי לחם
פטרוזיליה
שום
בייקון
בצל
בקר
ביצה
חזיר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחימום מראש ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה מסגרת עם לסכל ומברשת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
12
מערבבים את המוצרלה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
13
חצי צורה של תערובת קציץ הבשר לתוך מלבן 9 על 5 אינץ ' במרכז גיליון האפייה מוכן. לעשות כניסה קלה במורד המרכז ולמלא עם 1/2 כוס של תערובת הגבינה. למעלה עם תערובת קציץ בשר הנותרים וטפיחה כדי ליצור כיכר עם העליון מעוגל מעט, הקפד לצבוט ולאטום את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
14
למעלה קציץ הבשר עם שליש מהרוטב ומפזרים שליש מתערובת הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
רוטב
15
להניח 4 אטריות לזניה, לרוחב וחופף מעט, על קציץ הבשר, כיסוי לחלוטין. למעלה עם עוד שליש כל תערובת רוטב וגבינה. חזור עם הנודלס הנותרים, רוטב וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פסטה
גבינה
רוטב
16
אופים עד קציץ הבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
מפזרים פטרוזיליה ולתת מגניב מעט. חותכים ומגישים עם כמויות של ריקוטה.