לח טורקיה נקניק המילוי הוא חלב חינם תוספת. מתכון זה מכין 16 מנות עם 163 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. אם יש לכם סלרי, תיבול עופות, מלית לחם תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: כתר הודו לח עם מלית כמהין ערמונים, טורקיה עם מלית נקניק, ו טורקיה עם מלית נקניק.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים את נקניקיית ההודו, הסלרי והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; מסננים. מערבבים פנימה את המשמשים, הפטרוזיליה, המרווה, תיבול העופות והפלפל; מבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
נקניק הודו
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
ממיסים מרק במים רותחים; מערבבים לתערובת נקניקיות. מערבבים במילוי לחם תירס; מבשלים ומערבבים עד שנוזל נספג. מערבבים בעדינות חמוציות; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירס
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
דלעות פאי בינוני כל אחת)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים