אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא חלב ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, לחם A-to-Z של אמא עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בלחם זה יש 1050 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 ומחירו 6 מנות.79 $ למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם משמשים, ריבס, קישואים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 76% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: את לחם הקישוא של אמא , לחם הקישוא של אמא שלי , והלחם החום של אמא .
הוראות
1
מערבבים את הסוכר, השמן והביצים בקערה גדולה. מערבבים מרכיבים מ-א עד ת לבחירתכם ווניל.
מרכיבים שתצטרך
בננה (בשלה), מעוכה
אננס (שימורים), מרוסק ומרוקן
אננס (שימורים), מרוסק ומרוקן
דלעת, שימורים
ציוד שתשתמש בו
דלעת, שימורים
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך מרכיבים נוזליים רק עד להרטיב. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
גזר, מגורר
תמרים, מגולענים וקצוצים
תמרים, מגולענים וקצוצים
משמשים (מיובשים), קצוצים
משמשים (מיובשים), קצוצים
3
יוצקים לשניים משומנים 8-in. x 4 אינץ'. תבניות לחם.
ציוד שתשתמש בו
תאנים (מיובשות), קצוצות
4
אופים בחום 350 במשך 50-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.