קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

לחם אגוזים מוקה

לחם אגוזים מוקה
לחם אגוזים מוקה דורש כשעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. במשקה זה יש 315 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו שמנת, ביצים, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22% , וזה די גרוע. כדורי אגוזי מוקה , טורט אגוזי מוקה וכדורי אגוזי מוקה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, הקקאו, גרגירי הקפה, הסודה לשתייה והמלח. בקערה אחרת טורפים ביצים, שמנת חמוצה וחמאה עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים לתוך 9 אינץ' משומן. x 5 אינץ'. תבנית לחם.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
אופים ב-350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)