לחם ארומה עם כוסברה ושומר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו זרעי קימל, מים, שמרים מיידיים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: שמיר-וכוסברה-פילה סלמון מתובל, כוסברה בגריל-פלפל פוסינים עם כרישה ושומר, ו רכיכות צלויות עם כוסברה, שומר ולימון מאיר.
הוראות
1
1 כדי להכין את הבצק, להתחיל לפחות 12 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
לטאטא יחד את כל החומרים למעט גרגרי דגנים מלאים והמים בקערה גדולה. לפזר את גרגרי גרגרים על גבי ולהוסיף כמעט את כל המים. מערבבים עם מקציף בצק או כף עץ עד הקמח משולב. הבצק צריך להיות רטוב ודביק למגע, כמו שיבולת שועל מוצקה; אחרת, להוסיף קצת יותר מים. אבל אל תדאג יותר מדי על יחס הנוזל לקמח, כמו זה בצק סלחני. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לתסוס במשך 12 שעות לפחות עד 18 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדום
שיבולת שועל
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
2 למחרת, לסיים את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4
מפזרים מגבת מטבח פשתן או כותנה (לא בד טרי) עם קמח תירס בנדיבות קמח משטח העבודה שלך. באמצעות מגרד ספסל או מרית גומי, לגרד את הבצק החריף, תוסס על משטח העבודה. שימוש בידיים משוריינות, לקפל אותו בדיוק 4 פעמים, תמיד לכיוון המרכז-מימין ומשמאל, כמו גם מלמעלה ולמטה. הפוך את כיכר הפוך כך הקפל הוא בתחתית, ולהגדיר אותו על מגבת המטבח. מקפלים את המגבת על כיכר כדי לכסות, ולתת לשבת בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
3 לאחר כ 30 דקות, למקם מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים סיר ברזל יצוק 4 1/2-עד 5 1/2-ליטר או תנור הולנדי עם מכסה במרכז המדף. לאחר כשעה 1, כיכר שלך צריך עלה יפה. (כאשר אתה לוחץ אותו עם האצבע על 1/4 אינץ עמוק, גומת החן צריך להישאר; אם לא, לחכות 15 דקות נוספות.) אבל שוב, אל תדאג יותר מדי - לפעמים הייתי פחות מדויק ועדיין הצליח.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
7
4 באמצעות מחזיקי סיר עבה, להסיר בזהירות את סיר ברזל יצוק מהתנור ולמקם אותו על כמה מגבות מטבח מקופל (כדי למנוע פיצוח); לחשוף. לפתוח את הבצק, מפזרים קצת יותר קמח תירס, ולהפוך ישירות מן המגבת למטבח לתוך הסיר, בצד התפר למעלה (זה עשוי להיראות קצת מתפתל; זה נורמלי). אם הבצק לא נופל למרכז, לנער את הסיר פעם או פעמיים (זהירות, זה חם!).
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מחזיק סיר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
5 מכסים עם המכסה ואופים במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות עד כיכר השחמה יפה מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז רושם 93°, 20 עד 25 דקות. באמצעות מחזיקי סיר עבה, להסיר את כיכר מן סיר ברזל יצוק ולהעביר מתלה חוט. אם אתה יכול להתנגד, לאפשר להתקרר לחלוטין, על 3 שעות, לפני חיתוך כיכר עם סכין משונן חדה. וסכין חדה זה חייב להיות-זה לחם בסגנון גרמני, אחרי הכל.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
מחזיק סיר
רוטב חם שמן שומשום
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
כדי לשנות את זה: אתה יכול להשתמש 3 כוסות קמח מחיטה מלאה רגיל (13 אונקיות) עבור כיכר צפופה מעט. אם אין לך סיר ברזל יצוק, להשתמש במחבת ברזל יצוק 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
אופים עד קריאה מיידית מדחום רושמת 93°, 40 עד 45 דקות. אתה יכול גם לאפות את הלחם במחבת כיכר 9 על 5 על 3 אינץ'. משמנים את המחבת היטב בשמן ומפזרים 1 עד 2 כפות זרעי פשתן או זרעי שומשום. לאחר קיפול הבצק כמו בשלב 2, זרוק אותו בצד התפר למעלה ישר לתוך המחבת. מכסים עם מטלית צלחת בערך 1 שעה (לעשות את בדיקת האצבע כמו בשלב 3). לאחר 30 דקות, מניחים מדף בשליש התחתון של התנור ומחממים עד425.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
זרעי פשתן
רכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
11
אופים עד קריאה מיידית מדחום רושמת 93°, כ 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מעבירים את המחבת למתלה תיל כדי להתקרר במשך כ 5 דקות. הפעל סכין בקצוות, unmold, ולחזור למתלה החוט, בצד ימין למעלה, כדי להתקרר לחלוטין לפני חיתוך. עבור קרום נחמד יותר בעת שימוש במחבת או מחבת כיכר, להחליק מתלה שני עם מגש broiler לרמה הנמוכה ביותר של התנור שלך בעת חימום מראש. לאחר שמניחים את כיכר הלחם בתנור, מוסיפים בזהירות כ-1 כוס מי ברז חמים למגש. תתרחקו כדי שהאדים לא יפגעו בכם!כדי זמן זה: להשרות את גרגרי דגנים שלמים בבוקר לפני, לא יאוחר מארוחת הצהריים.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדום
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
מערבבים את הבצק (כמו בשלב
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
14
בשעות אחר הצהריים המאוחרות או בערב. סיים ואפה את כיכר הלחם (שלבים 2 דרך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
בבוקר, אבל לא יאוחר מ 18 שעות לאחר שתתחיל את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)