לחם ארנב
לחם ארנב מתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 40 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 301 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מכלמתכונים דורש שקדים, כיכרות לחם בצק, צימוקים, עלי חסה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם ארנב הפסחא, מגש לחם ארנב, ו ארנב לנבוח.
הוראות
חותכים 1/4 מהבצק מכיכר 1 ויוצרים כדור בצורת אגס לראש הארנב.
טופס הנותרים 3/4 כיכר לתוך צורה אליפסה שומן עבור הגוף.
מניחים את הגוף על גיליון אפייה מוכן לצרף את הראש על ידי צביטה 2 חתיכות יחד.
לעשות חתכים צרים, על 3/4 עמוק, על כל צד של הראש עבור שפם.
חותכים כיכר בצק שנייה ל -4 חלקים שווים.
מגלגלים 2 חתיכות לחבלים בגודל 16 אינץ'. מקפלים כל חבל לשניים, וצובטים את הקצוות לראש ליצירת אוזניים.
חותכים את חתיכת הבצק השלישית לשניים ומעצבים ל -2 אליפסות באורך של כ -3 1/2 אינץ ' לכפות גב. צרף את הכפות לצדדים התחתונים של הגוף. בצע שני חתכים בגודל 1 אינץ ' על הכפות לאצבעות הרגליים.
חותכים את הבצק הנותר ל -3 חלקים. יוצרים 2 חתיכות לכדורים וצובטים בצדדים לכפות קדמיות.
מחלקים את חתיכת הבצק שנותרה ל -3 חלקים שווים ומגלגלים לכדורים בגודל 1 אינץ'. לחץ את כדורי הבצק על הפנים ליצירת שתי לחיים ואף.
לחץ צימוקים על הפנים כדי ליצור עיניים.
לחץ פרוסות שקדים קרוב זה לזה על הפנים כדי ליצור שיני ארנב.
מכסים ומניחים לבצק לתפוח במקום חמים עד להכפלה, 30 עד 45 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מברישים את הכיכר קלות בביצה טרופה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 25 עד 30 דקות.
להגשה מרפדים מגש הגשה בעלי חסה ומניחים את הארנב במרכז.