לחם בננה אגוזים
אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל, חמאת אגוזים בננה עם Cacao Nibs (Paleo, Vegan + Whole30), ו לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם מראש תנור ל 177°. משמנים מחבת כיכר 9 על ידי 5 אינץ ' ותחתית שורה של מחבת עם נייר שעווה או קלף, ולאחר מכן גריז נייר.
מערבבים יחד חלב ומיץ לימון ולתת לעמוד עד חלב חבילות, על 1 דקה.
מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה בקערה.
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות עד בשילוב, ואז להכות בבננות עד בשילוב. (
מוסיפים תערובת קמח לתערובת בננה לסירוגין עם חלב, ערבוב במהירות נמוכה רק עד הבלילה חלקה. מערבבים באגוזים.
יוצקים לתוך מחבת כיכר ואופים עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי, על 1 שעה.
לחם מגניב במחבת על מתלה 20 דקות, ולאחר מכן להפוך את הלחם על מתלה.
הסר נייר ולהפוך את הלחם בצד ימין על המדף כדי להתקרר לחלוטין.
הלחם שומר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר 4 ימים או קפוא 1 חודש.