רביולי מצופה בפירורי לחם יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 166 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, פירורי לחם, עגבניות משומרות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו רביולי די קסטניה א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיקיו), רביולי בס ים מאיסקיה - - - רביולי הכל ' אישיטנה, ו רביולי נפוליטנית - - - רביולי כל ' נפוליטנה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה; מסננים ומניחים לעמוד 10 דקות. בקערה רדודה שלבו פירורי לחם ותיבול. בקערה רדודה אחרת, יוצקים רוטב. טובלים רביולי לתוך ההלבשה, ואז מעיל עם תערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רביולי
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול. מצפים קל רביולי בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
רביולי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים בחום של 400 מעלות למשך 8-9 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את מרכיבי הסלסה. דופק למשך 15-20 שניות.
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אף מורכב של דובדבן חמוץ, אוכמניות בשלות, קסיס ותבלינים חמים, חיך חלק ועגול וגימור ארוך. תערובת: 95% סנג ' ובזה ו -5% מרלו.