קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בננה מקיאטו קרמל

לחם בננה מקיאטו קרמל
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . וזה די גרוע. נסו גלידת מקיאטו קרמל עם טפטוף קרמל תוצרת בית, עוגת מקיאטו קרמל, ו טביעות אצבע מקיאטו קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערת ערבוב גדולה, מועכים את הבננות עם מזלג עד כמעט חלקה, ומערבבים את שמנת הקפה, שמן צמחי, ביצים, סוכר, גרגרי קפה מיידיים עד גרגרי הקפה מומסים. בהדרגה מערבבים בתערובת הקמח, על 1/2 כוס בכל פעם, עד הבלילה היא כמעט חלקה, ויוצקים הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
שמנת קפהשמנת קפה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז לחם הבננה יוצא נקי, כ 1 שעה. אפשר להתקרר לפני הסרת מחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם בננהלחם בננה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
ממיסים את החמאה הלא מלוחה בסיר על אש בינונית, ומערבבים בתמצית הסוכר והוניל החומה. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב כדי להמיס סוכר, ולהפחית את החום לרתיחה. מבשלים את הסירופ במשך 3 דקות, מאפשרים להתקרר לטמפרטורה חמה אך נוזלית, ויוצקים את הזיגוג על לחם הבננה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
לחם בננהלחם בננה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מגישים כאשר זיגוג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן