קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בננה מקיאטו קרמל

לחם בננה מקיאטו קרמל
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . וזה די גרוע. נסו גלידת מקיאטו קרמל עם טפטוף קרמל תוצרת בית, עוגת מקיאטו קרמל, ו טביעות אצבע מקיאטו קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערת ערבוב גדולה, מועכים את הבננות עם מזלג עד כמעט חלקה, ומערבבים את שמנת הקפה, שמן צמחי, ביצים, סוכר, גרגרי קפה מיידיים עד גרגרי הקפה מומסים. בהדרגה מערבבים בתערובת הקמח, על 1/2 כוס בכל פעם, עד הבלילה היא כמעט חלקה, ויוצקים הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
שמנת קפהשמנת קפה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז לחם הבננה יוצא נקי, כ 1 שעה. אפשר להתקרר לפני הסרת מחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם בננהלחם בננה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
ממיסים את החמאה הלא מלוחה בסיר על אש בינונית, ומערבבים בתמצית הסוכר והוניל החומה. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב כדי להמיס סוכר, ולהפחית את החום לרתיחה. מבשלים את הסירופ במשך 3 דקות, מאפשרים להתקרר לטמפרטורה חמה אך נוזלית, ויוצקים את הזיגוג על לחם הבננה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
לחם בננהלחם בננה
כָּתֵףכָּתֵף
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מגישים כאשר זיגוג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן