לחם בננה עם שוקולד צ'יפס וזיגוג שוקולד
לחם בננה עם שוקולד צ'יפס וזיגוג שוקולד יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1313 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אגוז מוסקט, סוכר ממתקים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם הבננה של אמא עם פצפוצי שוקולד, לחם בננה עם שבבי שוקולד, ו לחם בננה עם שוקולד צ'יפס וג' ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את לחם הבננה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה אחד 9 על 5 אינץ מחבת כיכר או שלושה מחבתות מיני כיכר 6 על 3 אינץ'.
לטאטא את הקמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה, קינמון ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
תוסיף את השוקולד צ ' יפס.
לטאטא את הביצים, חמאה מומסת, יוגורט, וניל ותפוז גרידה (אם שימוש) בקערה בינונית. מערבבים את הבננה הפירה. מקפלים את תערובת הבננה לתערובת הקמח עד רק בשילוב.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה (ים).
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -55 דקות עבור כיכר סטנדרטית או 35 עד 40 דקות עבור כיכרות מיני. מגניב 30 דקות במחבת (ים) על מתלה, ואז להפוך את על המדף כדי להתקרר לחלוטין.
לטאטא את הסוכר של ממתקים, אבקת קקאו, חלב, וניל ומלח בקערה.
יוצקים על לחם בננה מקורר ולתת להגדיר, 15 עד 20 דקות.