לחם גבינת שום
לחם גבינת שום הוא הר ד ' אובר שמגיש 2. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 46 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 1278 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש לחמניות, גבינת פרמזן, מיונז ופפריקה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה לא כל כך מרהיב. נסו לחם גבינת שום, לחם גבינת שום, ו לחם שום עם גבינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את המיונז, גבינת הפרמזן, השום והפפריקה; מערבבים פנימה גבינת צ ' דר.
מניחים לחמניות חתוכות בצד כלפי מעלה על תבנית עם נייר אפייה; צולים 6 אינץ'. מהחום במשך דקה 1 או עד להשחמה קלה.
מורחים בתערובת גבינה. לצלות 1 דקה יותר או עד תוסס ומשחים קלות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב לחם שום גביני עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה ברוט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.