והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח כוסמת, סוכר חום בחוזקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-995 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו לחם דלעת ללא גלוטן, לחם דלעת ללא גלוטן, ו לחם דלעת ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 325ºF ו גריז 4 מיני כיכר tins.In קערה בינונית, לשלב את הקמחים, עמילנים, מסטיק xanthan, תבלין, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ו salt.In קערה גדולה, תערובת (עם כף גדולה או מיקסר) דלעת, נוג, סוכר חום, שמן, וניל עד חלקה.מערבבים את תערובת הקמח עד שהכל פשוט משולב. זה למעשה הופך להיות חלק במהירות.מחלקים את הבלילה בין פחיות מוכן שלך, להחליק את צמרות עם הגב של כף או מרית. הבלילה קצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthan
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים את הלחם במשך 45 עד 55 דקות, או עד המשרד למגע. הלחם צריך למשוך מעט מן המחבת כאשר נעשה, זה יהיה השחמה קלות, וקיסם שיניים מוכנס במרכז כיכר צריך לצאת נקי למדי (כמה פירורים קטנים בסדר).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בואו כיכרות מגניב במשך 10 דקות, לפני פקיעתם החוצה כדי להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.להתנגד לדחף לחתוך לתוך כיכרות אלה בעוד עדיין חם. כמו כל לחם, הם יהיו קצת מתפוררים כאשר חם, אבל מוצקים בצורה מושלמת כפי שהם מגניבים.אם תרצה, טפטוף על זיגוג לפחות 10 דקות לפני ההגשה.