לחם הפוקצ'יה של מייקל
לחם הפוקצ'יה של מייקל עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 150 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 19 מנות סועדים. 107 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. נסו לחם "פוקצ'יה" זרעי פשתן (דל פחמימות וללא גלוטן), לחם פוקצ'יה עגבניות מיובשות,זית,רוזמרין וטימין, ו פוקצ'יה פנינו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים דבש במים החמים בקערה גדולה, ואז מפזרים שמרים מעל.
מניחים לעמוד 5 דקות עד שהשמרים מתרככים ומתחילים להקציף. מערבבים 1 כף מלח, 1 כף שמן זית, בצל ו -5 כוסות קמח עד שהבצק מתאחד. ללוש על משטח מקומח היטב עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -5 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלת נפחו, כ -20 דקות.
מחממים תנור ל 415 מעלות צלזיוס (215 מעלות צלזיוס).
מניחים את הבצק על תבנית אפייה משומנת, ומשטחים כדי לכסות את כל הסדין באופן שווה. השתמש בקצות האצבעות כדי לבצע חריצים בכל הבצק המרווחים זה מזה כ -1 אינץ'.
מטפטפים את הפוקצ ' ה עם 3 כפות שמן זית, ואז מפזרים רוזמרין, גבינת פרמזן ושאר 1 כף מלח כשר מעל.
מניחים לתפוח למשך 10 דקות
אופים בתנור שחומם מראש 20 דקות עד להזהבה.