לחם וחמאה בצלים כבושים עם עגבניות ירוקות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 20 מנות. מתאבן זה יש 78 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם חומץ תפוחים, פלפל צ'ילה, כורכום הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם וחמאה בצלים כבושים עם עגבניות ירוקות, עגבניות ירוקות מטוגנות עם לחם וחמאה חמוצים Rémoulade, ו שעועית ירוקה עם בצל כבוש.
הוראות
1
לזרוק יחד 5 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
העברה למסננת; לנקז 20 דקות. Pack לתוך 3 (1-pt.) צנצנות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
3
להביא חומץ הבא 3 מרכיבים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה; להרתיח, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
בואו לעמוד 5 דקות.
5
יוצקים תערובת חומץ על תערובת בצל בצנצנות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה. מגניב לחלוטין (כ -20 דקות). מכסים במכסים, ומקררים 8 שעות לפני ההגשה. חנות במקרר עד 2 שבועות.