לחם זרעי מלח
אם יש לך שמרים, שיבולת שועל מגולגל, זרעי שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו לחם. . נסו לחם מולטיגרין זרע, Boule Multigrain זרע, ו לחם זרע (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את קמח החיטה כולו, קמח רב תכליתי, שמרים, ומלח. בקערה אחרת, מערבבים את הזרעים עם שיבולת השועל.
בסיר, לשלב את המים ואת מולסה לחמם את התערובת על חום נמוך עד מדחום קורא 120 עד 130 מעלות F (50 עד 55 מעלות C) .
מוסיפים את הנוזל לתערובת הקמח עם הלבן ביצה.
מערבבים יחד עד לקבלת בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש במשך 10 דקות; ואז לעצב לכדור. שמן קל קערת נירוסטה גדולה.
מוסיפים את הבצק ופונים לכסות את הבצק בשמן. מכסים את הקערה במגבת תה ולתת לעלות במקום חם במשך 2 שעות עד הוכפל בגודל.
כאשר הבצק עלה, אגרוף הבצק למטה באגרופים ולהוסיף כל אבל 2 כפות של תערובת הזרע עובד אותו לתוך הבצק. שמור את 2 כפות תערובת זרע עבור ציפוי. לעצב את הבצק לתוך כיכר על ידי מגלגל אותו למלבן 12 x 8 אינץ ' ולאחר מכן להפשיל על ידי הקצה הקצר ביותר שלה. צובטים את הקצוות יחד ומתחבאים מתחת.
מניחים במחבת כיכר 9x5 אינץ ' לא מקל עם התפר מתחת. מכסים את מחבת כיכר עם מגבת תה ולתת לעלות במשך 1 שעה עד הוכפל בתפזורת.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מברשת את החלק העליון של כיכר עם חלב ומפזרים על תערובת זרעים שמורות.
אופים את הלחם במשך 30 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.
הסר את הלחם מן המחבת ולתת מגניב לחלוטין.