קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
דיאטותללא לקטוז
אירועיםחג ההודיה
מגזין

לחם חום מלית עם ערמונים, תפוחים, ונקניקיות

לחם חום מלית עם ערמונים, תפוחים, ונקניקיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מלית לחם חום עם ערמונים, תפוחים, נקניק. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו זרעי סלרי, לחם שיפון, נקניקיות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם התירס של החיך הכסוף-נקניקייה עם תפוחים, נקניקיות ניו אינגלנד מלית עם ערמונים, ו אורז חום ופרוע טורקיה מלית עם ערמונים ופירות יבשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם שומן ברווז או חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים את הלחם לקוביות בקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את שומן הברווז או חמאה ומתפוררים בנקניק. מבשלים עד הנקניק הוא השחמה קלות, ערבוב לשבור אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
מוסיפים את הבצל ואת מרווה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך וזהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
מוסיפים את הקורנית, פטרוזיליה, סלרי, זרעי סלרי (אם משתמשים), תפוחים, ערמונים ומבשלים עד התפוחים הם זהובים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
ערמוניםערמונים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
8
הסר מהחום ושופכים את התערובת על לחם חתוך, משליך היטב לשלב. מתבלים במלח ופלפל.כפית את המילוי לתוך המנה מוכנה ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק