קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות30
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם מטוגן עם אנשובי: Cuddura Patedda

לחם מטוגן עם אנשובי: Cuddura Patedda
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אנשובי מטוגן, אנשובי מטוגן עם מרווה, ו מרווה מטוגנת עם אנשובי.

הוראות

1
שלב את השמרים עם 1/2 כוס מים חמים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
תן מנוחה במשך 10 דקות כך השמרים מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
3
שים את הקמח לתוך קערה גדולה עם המלח. הפוך באר במרכז הקמח ויוצקים בתערובת שמרים ומים מומסת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים 1 כוס מים קרים ואת 3 כפות שמן זית. באמצעות כף עץ, לשלב את החומרים עד שהם יוצרים מסה אחת של בצק. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים קרים יותר. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ללוש אותו במשך כ 10 דקות, עד שהוא חלק משיי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
5
מניחים את הבצק לתוך קערה גדולה, מקורנת קלות ולהפוך אותו כך שכל פני השטח של הבצק מצופה קלות בקמח. מכסים את הקערה עם מטלית מטבח ומניחים באזור חם של המטבח שלך (החלק העליון של המקרר הוא אידיאלי), ולתת מנוחה עד שהוא הוכפל בגודל, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בינתיים, להכין את התוספת. בסיר 12 אינץ ' על אש נמוכה, לשלב את 1/2 כוס שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים את הבצל הירוק, אנשובי, סוכר ובצל וממשיכים לכרמליזציה על אש נמוכה עד שהירקות רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אנשוביאנשובי
בצל ירוקבצל ירוק
בצלבצל
סוכרסוכר
8
מוסיפים את העגבניות ופתיתי הצ ' ילי. מערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מודעים לכך שהאנשובי עצמו מלוח. המשך רותח על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אנשוביאנשובי
עגבנייהעגבנייה
9
הסר מהחום והעברת תערובת לקערת ערבוב להתקרר. אפשר לתערובת להגיע לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
10
כאשר הבצק הוכפל בגודל, אגרוף אותו ללוש במשך 1 דקה בקערה. על משטח עבודה מקומח קלות, ובאמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק למלבן גדול, בעובי של 1/4 אינץ'. באמצעות סכין חדה, לחתוך את המלבן לריבועים, 3 על ידי 5 סנטימטרים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
סכיןסכין
קערהקערה
11
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 מעלות. השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או סביב לאורך כל תהליך הבישול. עבודה בקבוצות של 6, מטגנים את הבצק עד חום זהוב. השתמש בכף מחוררת או עכביש כדי בעדינות טיפה את הבצק לתוך המים, להיזהר לא להתיז את השמן החם. באמצעות אותה כף או עכביש, להסיר את הלחם המוגמר לצלחת מרופדת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
13
כמו הלחם הוא ניקוז, לחמם את תערובת העגבניות, ערבוב גם העליון רקומבין את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם
14
מניחים את חתיכות הבצק המטוגן על מגש חם וכפית על 2 כפות תערובת עגבניות מעל החלק העליון של כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
בצקבצק
15
מפזרים גבינת caciocavallo, לפי הטעם, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה