קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

לחם מתוק בגריל על תרד נבול עם רוטב בייקון חמוץ מתוק

לחם מתוק בגריל על תרד נבול עם רוטב בייקון חמוץ מתוק
זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק, תרד חמוץ מתוק עם בייקון, ו סלט חסה נבול עם רוטב בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תבעיר אש בגריל שלך.
2
בסיר גדול, להביא את החומץ הלבן, עלה דפנה, ומספיק מים כדי לכסות את הלחמים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הלחמים והמלח והפלפל, מנמיכים את החום כך שהמים בקושי מתבשלים, ומציידים בעדינות במשך 10 דקות; מנקזים ומניחים את הלחמניות בקערת מי קרח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4
כאשר הלחמים מקוררים לחלוטין, לנקז אותם, לייבש אותם עם מגבות נייר, ולהסיר כמה שיותר של הממברנה ככל האפשר. להפריד את הבשר לתוך נאגטס, לזרוק אותם בעדינות עם כוס שמן זית, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. מחדירים את הלחמים על ארבעה עד שישה שיפודים (אחד למנה) ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים את התרד בקערה גדולה. במחבת גדולה, לבשל את הבייקון לאט על חום בינוני עד שהוא פריך וזהוב חום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
לנקז ולהשליך את כל אבל 3 כפות של השומן, משאיר את הבייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הסוכר, את הכוס הנותרת שמן זית, ואת חומץ בלסמי למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים את הרוטב החם על התרד, משליכים לנבול התרד ומעילים אותו עם הרוטב. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
9
כאשר האש נכבתה וגחלים הם בינוניים חמים (אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל פני השטח של הגריל במשך 3 עד 4 שניות), למקם את שיפודים על הגריל ומבשלים עד צרוב היטב פריך מבחוץ, 4 עד 5 דקות לכל צד. כדי לבדוק את העדינות, ניק, להציץ, לרמות: לעשות חתך אינץ ' בחלק העבה ביותר של אחד הנאגטס; זה צריך להיות חם בכל רחבי ללא אדום, רק שמץ קלוש של ורוד. כאשר הלחמים מבושלים במלואם, להסיר אותם מהחום ולתת להם לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
כדי לשרת, מניחים קצת תרד על כל צלחת העליון עם שיפוד לחם מתוק.
מרכיבים שתצטרך
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;