קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

לחם סודה אירי השני

לחם סודה אירי השני
לחם סודה אירי השני הוא מתכון אירופי המגיש 8. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 16 אוהדים. אם יש לכם קמח, צימוקים, זרעי קימל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. כמה אנשים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם וידוי חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה חיטה אירי, אירית היית כאן: לחם סודה, ו לחם סודה אירי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר. מקציפים ביצים עם חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
3
מוסיפים את הביצים וחלב החמאה לתערובת הקמח; מערבבים צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
4
יוצקים בצק על קרש מקומח קלות. מעצבים לכיכר עגולה, מוסיפים קמח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מניחים בתבנית קפיצית משומנת קלות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
6
מפזרים מלמעלה זרעי קימל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
7
אופים ב 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך שעה 1 או עד התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב לחם סודה אירי עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "