קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם סודה אירי עם צימוקים וקראווי

לחם סודה אירי עם צימוקים וקראווי
זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם סודה אירי עם צימוקים וקראווי, לחם סודה אירי עם צימוקים, ו לחם סודה אירי עם צימוקים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. בנדיבות חמאה כבדה 10-12 אינץ מחבת עם צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את החמאה; באמצעות קצות האצבעות, לשפשף עד פירורים גס טופס. מערבבים בצימוקים וזרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
לטאטא את חלב החמאה והביצה בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים לבצק; באמצעות כף עץ, מערבבים רק עד לשלב טוב (הבצק יהיה דביק מאוד).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
להעביר את הבצק למחבת מוכנה; להחליק את החלק העליון, mounding מעט במרכז. באמצעות סכין חדה קטנה טבולה בקמח, לחתוך X 1 אינץ ' עמוק במרכז הבצק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
אופים עד הלחם מבושל דרך ובוחן מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, על 1 שעה 15 דקות. לקרר את הלחם במחבת 10 דקות. להתהפך על מתלה וקריר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות