לחם סודה שומר
לחם סודה שומר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לך סוכר, חלב חמאה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: צימוקים זהובים - לחם סודה שומר עם חלב חמאה-חמאה כתומה, אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות, ו לחם סודה אירי אותנטי (מכונת לחם).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת עוגה עגולה 10 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, סוכר וזרע שומר. בקערה אחרת, מערבבים יחד את הביצים, החמאה, וחמאה מומסת. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך תערובת הקמח, עד רק מעורבב באמצעות כף גדולה. כפית הבלילה למחבת מוכנה. נקודה עם 3 כפות של חמאה צוננת.
אופים במשך כ 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד נפוח וזהב.
חותכים לפרוסות ומגישים חמים.