לחם סחרור אגוזי לוז
לחם אגוזי לוז עשוי להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-32 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 247 קלוריות . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחם בננה עם מערבולת שוקולד , לחם בננה מערבולת חמאת בוטנים ולחם חיטה פשוט מדהים עם קינמון .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, פתיתי תפוחי האדמה, הקיצור, הסוכר, הביצים, המלח, הקמח המלא וכוס קמח לכל מטרה; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק נוקשה. הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה. מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מגלגלים כל חלק ל-14 אינץ'. x 9 אינץ'. מַלבֵּן.
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים חמאה, סוכר חום וחלמונים עד לקבלת קרם.
מוסיפים חלב ווניל; לערבב היטב. מערבבים פנימה אגוזי לוז.
מורחים על הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מהשוליים.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד קצר; לצבוט תפרים כדי לאטום.
מניחים את התפר כלפי מטה בשניים משומנים ב-9 אינץ'. x 5 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 15 דקות. מכסים בנייר כסף.
אופים 20-25 דקות יותר או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.