הודו צלוי עם רוזמרין-שום חמאה לשפשף ורוטב פאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 521 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך גבעולי סלרי, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו תרנגול הודו מטוגן ברוטב שום רוזמרין, חמאת רוזמרין-שפשף הודו עם רוטב פורצ'יני, ו הודו אפוי עם רוטב שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה; להיפטר מהכבד. צוואר וקרביים רזרביים. להתייבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כבד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מערבבים חמאה, 2 כפיות רוזמרין, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, כוסברה, ושום בקערה קטנה. לשפשף תערובת חמאה תחת עור משוחרר ועל שדיים ומקלות תיפוף. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צווארי עוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
להוסיף 1/2 מרק כוס.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6
מניחים מדף צלייה במחבת. סדר טורקיה, השד בצד למעלה, על מתלה קלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים הודו ב 425 במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 (אל תסיר את טורקיה מהתנור).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הוסף 1/2 מרק כוס למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
אופים 30 דקות נוספות. סובב מחבת בתנור; אופים 30 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
הסר מהתנור; תן לעמוד על קרש חיתוך במשך 30 דקות. להיפטר מהעור.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מניחים שקית פלסטיק zip-top גדולה בתוך אמצעי זכוכית 4 כוס. מסננים טפטוף מחבת לתוך שקית; בואו לעמוד 10 דקות. להשליך מוצקים. חותם תיק; לגזור את 1 בפינה התחתונה של התיק.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
לטאטא מחבת לסיר בינוני, לעצור לפני שכבת השומן מגיע לפתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מוסיפים 2 כוסות מרק למחבת; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
שלב 3 כפות קמח ו 3 כפות מים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת מרק, ומרתיחים 1 דקה או עד מעובה, ערבוב כל הזמן. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
מגישים רוטב עם הודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק