לחם פיצה
אם יש לכם קמח לחם, שמרים מיידיים, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל, לחם פיצה, ו לחם פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המים, שמרים, וסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף בצק hoook.
מערבבים עד רק בשילוב, ואז לתת לנוח 10 דקות.
מוסיפים קמח לחם, רסק עגבניות, אורגנו, פתיתי פלפל ומלח. ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 10 דקות.
מוסיפים את שמן הזית וממשיכים ללוש עד שהשמן משולב לחלוטין והבצק חלק, מבריק וגמיש, כ-2 דקות. מכסה את הקערה בניילון נצמד ומניח בצד עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
כאשר הבצק הוכפל, קמח לעבוד על פני השטח ולהפוך את הבצק. ללוש בצק בקצרה, ולאחר מכן לחלק 16 חתיכות שוות. עוטפים כל פיסת בצק סביב אחת מקוביות הגבינה ויוצרים את הבצק לכדור חלק.
מפזרים את גבינת הפרמזן על כדורי הבצק ומגלגלים אותם כדי לצפות אותם בפרמזן.
מניחים את כדורי הבצק במחבת מרובעת 9 אינץ ומפזרים את כל הגבינה שנותרה מעל. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ-30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 163° עם מתלה במרכז התנור..
כאשר הבצק הוכפל, לחשוף אותו, ואם אתה רוצה, לגרר גבינה נוספת מעל.
אופים ב 163° עד השחמה יפה, על 30 דקות.
הסר את הלחמניות מהמחבת ולתת להם להתקרר על מתלה.