סלט שן הארי בגריל עם תאנים עטופות Pancetta
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט שן הארי בגריל עם תאנים עטופות Pancetta. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, ירקות שן הארי, תאנים המשימהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התאנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם תאנים כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו תאנים עטופות בפנצ'טה, סלט ירוק שן הארי עם רוטב פנקטה חם, ו תאנים עטופות בפרושוטו בגריל עם גבינה כחולה ופקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. לעטוף פרוסה של pancetta סביב כל חצי תאנה ומאובטח עם קיסם. גריל התאנים על חום בינוני, מסתובב, עד pancetta הוא פריך בכל רחבי, על 5 דקות בסך הכל.
להעביר משטח עבודה ולהשליך את הקיסמים.
בקערה, לטפטף את הירקות עם שמן זית עד מצופה קל לזרוק. מתבלים את הירוקים במלח ופלפל. מסדרים את הירקות על פני הסורגים הגריל ומבשלים, הופכים בעדינות, עד חרוך קלות ונבול, על 1 דקה.
להעביר את הירוקים צלחות העליון עם חצאי התאנה. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את הגבינה על הסלטים.
טפטוף עם שמן זית וחומץ בלסמי ומגישים מיד.