לחם צרפתי עם שום
המתכון לחם צרפתי עם שום יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 230 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, לחם, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 33%. נסו לחם שום בצל צרפתי, לחם צרפתי שום זול Colts, ו לחם שום לחם צרפתי לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F או גריל בינוני גבוה. חותכים כיכר צרפתית חצי לאורכו.
מורחים את החצאים עם חמאה. שיני שום טחון; מפזרים על הלחם בחמאה.
שים את החצאים יחד, לעטוף בנייר כסף, ומניחים בתנור או על גריל.
חום עד הלחם הוא זהב, 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות מוטון צוער בורדו רוז'. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.