לחם שום בצל צרפתי
לחם שום בצל צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 240 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מרק בשר, חמאה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון, בצל לחם צרפתי, ו בצל לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול הקפיצו בצל בשמן 8-10 דקות או עד שהוא רך.
מוסיפים את המרק, 1 שן שום וטימין; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 12-15 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו חמאה ושום שנותר; מערבבים עד שמנת.
מניחים על 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. תבנית אפייה.
אופים ב 350 מעלות במשך 5-8 דקות או עד קלוי קלות.
מפזרים גבינת פרמזן; מעליו תערובת בצל וגבינת גרוייר. לצלות 3-4 ב. מהחום במשך 1-2 דקות או עד מבעבע.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית בתפריט? נסה להתאים עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו פרט למברט בורדו סופרייר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שאטו פרט למברט בורדו סופריור]()
שאטו פרט למברט בורדו סופריור
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים הקפדני. פרופיל האף והטעם של פירות כהים, תווי שזיפים וארז מאוזנים יפה עם חומציות ומבנה טאנין בחיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות. גימור יבש ומרענן משלים את היין.