קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

לחם שום של פפה פליקו.

לחם שום של פפה פליקו.
לחם נקניק השום של פפה פליקו דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 805 קלוריות. אם יש לך גבינת מוצרלה, בצל, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו לחם שום של פפה פליקו., פשטידת מרק גמביה עם לחם שום, ו תבשיל נקניק עם לחם שום מיידי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פירורים את הנקניק לסיר על אש נמוכה; מכסים ומבשלים עד הנקניק הוא השחמה לחלוטין, ערבוב כל 30 שניות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מניחים את הלחם על תבנית אפייה עם צידי הקרום למטה. מסדרים את הנקניק המבושל באופן שווה על פני שני חצאי הלחם. למעלה עם פרוסות עגבניות, רצועות פלפל אדום, פרוסות מוצרלה, זיתים ירוקים וזיתים שחורים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
זיתים שחוריםזיתים שחורים
זיתים ירוקיםזיתים ירוקים
מוצרלהמוצרלה
נקניקנקניק
לחםלחם
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
לטאטא יחד את שמן הזית, חומץ בלסמי, אורגנו, בזיליקום, מלח, פלפל, בצל ושום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
שוםשום
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
טפטוף על חצי לחם אפוי.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
7
אופים עוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חותכים לפרוסות 2 אינץ ' כדי לשרת.

מרכיבים