לחם שטוח גבינת שום
שום גבינה Flatbread דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמרים, סוכר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: לחם שום בגריל, לחם שום פרמזן, ו לחם שטוח שום רוזמרין.
הוראות
בכוס או קערה קטנה, מפזרים שמרים על פני השטח של המים פושרים.
בואו לעמוד במשך 5 עד 10 דקות להתמוסס.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, המלח והסוכר.
יוצקים את תערובת השמרים יחד עם שמן הזית. הכה עם כף יציבה עד הבצק הוא נוקשה מספיק כדי למשוך מן הצדדים של הקערה. לכסות, ולהניח בצד עד הוכפל בגודל, כ -35 דקות.
מוציאים את הבצק מהקערה ולשים בקצרה על משטח מקומח.
מגלגלים את הבצק עד עובי 1/4 עד 1/2 אינץ ' או לגודל של תבנית האפייה שלך.
מניחים על תבנית אפייה משומנת וממרחים חמאה על החלק העליון.
מפזרים אבקת שום, גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה.
תן לנוח בזמן שאתה מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב וגבינה הוא תוסס.