קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם שטוח גבינת שום

לחם שטוח גבינת שום
שום גבינה Flatbread דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמרים, סוכר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: לחם שום בגריל, לחם שום פרמזן, ו לחם שטוח שום רוזמרין.

הוראות

1
בכוס או קערה קטנה, מפזרים שמרים על פני השטח של המים פושרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד במשך 5 עד 10 דקות להתמוסס.
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את תערובת השמרים יחד עם שמן הזית. הכה עם כף יציבה עד הבצק הוא נוקשה מספיק כדי למשוך מן הצדדים של הקערה. לכסות, ולהניח בצד עד הוכפל בגודל, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוציאים את הבצק מהקערה ולשים בקצרה על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מגלגלים את הבצק עד עובי 1/4 עד 1/2 אינץ ' או לגודל של תבנית האפייה שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מניחים על תבנית אפייה משומנת וממרחים חמאה על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מפזרים אבקת שום, גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
אבקת שוםאבקת שום
9
תן לנוח בזמן שאתה מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב וגבינה הוא תוסס.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים חמים.