קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות48
מגזין

לחם שיפון ברי

לחם שיפון ברי
לחם שיפון דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 230 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, זרעי קימל, קמח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 89%. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הספוג: בקערה גדולה, לערבב את קמח החיטה המלאה עם המים ושמרים עד מעורבב. לכסות ולתת לעמוד לילה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הפוך את הלחם: בסיר בינוני, לכסות את גרגרי השיפון עם המים, להוסיף קמצוץ גדול של מלח ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד גרגרי השיפון רכים, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער שיפוןפירות יער שיפון
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
לנקז ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
4
מוסיפים את גרגרי השיפון לספוג. באמצעות כף עץ, מערבבים בקמח שיפון, קמח חיטה מלאה, זרעי קימל ו 1 כף בתוספת 1 כפית מלח. כאשר הבצק הופך נוקשה מדי לערבב, לגרד אותו על משטח עבודה משוריין. באמצעות מגרדת בצק, ללוש קלות את הבצק, הוספת כל שאריות קמח, עד הבצק יוצר מסה מלוכדת אך דביקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זרעי קימלזרעי קימל
פירות יער שיפוןפירות יער שיפון
קמח שיפוןקמח שיפון
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מעבירים את הבצק לקערה נקייה. מכסים ונותנים לעמוד במקום קריר עד שהבצק גדל בנפח בשני שלישים ומחזיק רושם כאשר נלחץ קלות, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לגרד את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. שימוש בידיים משוריינות, ללוש בקצרה את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
חותכים אותו לשניים ולעצב כל חצי לתוך סיבוב 7 אינץ'.
8
מפזרים קליפה גדולה או גיליון אפייה ללא מסגרת בנדיבות עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
להעביר את הכיכרות לקליפה, משאיר כ -3 סנטימטרים ביניהם.
10
תן לעמוד במקום קריר עד הבצק הוא עלה היטב ומחזיק רושם קל כאשר לחץ קל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
מניחים אבן פיצה או אריחי אפייה במדף התחתון של התנור. מחממים התנור ל 350 במשך 30 דקות. החלק את הכיכרות על האבן שחומם מראש או לאפות על תבנית האפייה במשך 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 ולהמשיך לאפות במשך כ 45 דקות, או עד כיכרות הם עלו יפה משחימים; הם צריכים להישמע חלולים כאשר טפח על הקרקעית.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
להעביר את הכיכרות למתלה להתקרר לפחות 4 שעות לפני חיתוך.
13
הפוך קדימה: הלחם יכול להיות בקירור עד 10 ימים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק