קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שמיר

לחם שמיר
לחם שמיר הוא לחם שמגיש 12. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 122 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-2 גרם שומן למנה. תמורת 24 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמיר, חמאה, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם שמיר מתחיל עם בצק שמיר, לחם שמיר בצל ולחם צ'דר-שמיר.

הוראות

1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים. בסיר קטן מחממים גבינת קוטג' ל-110°-115°; להוסיף לתערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את השמיר הטרי, החמאה, המלח, הסוכר, זרעי השמיר, הביצה ו-1 כוס קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך. לא ללוש. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
זרע שמירזרע שמיר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לעצב 6 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
4
העבר ל-9-in. תבנית אפייה עגולה מצופה בספריי בישול. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהלחם נשמע חלול כאשר מקישים עליו.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים מהתבנית לרשת לצינון.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
חותכים לפרוסות לפני ההגשה.