לחם שמנת ורוטב בצל
אם יש לך על 50 דקות כדי לבלות במטבח, לחם שמנת ורוטב בצל יכול להיות עצום lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 13 אוהדים. אם יש לכם צורם של אגוז מוסקט, חלב, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם שמנת ורוטב בצל, לחם שום בצל שמנת, ו ירקות עם רוטב צ'ייב ובצל שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מכוסה, לא מקל, מטגנים בעדינות את הבצל ועלי דפנה בחמאה במשך 10 דקות, עד רך.
מוסיפים את החלב ואת ציפורן ומבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוציא את המפרץ ציפורן, ואז בליץ במעבד מזון עד חלקה. זה ישמור על 2 ימים במקרר.
ביום, להטות את השמנת למחבת, להוסיף את רוטב הבצל, ולאחר מכן לערבב היטב.
מוסיפים את הלחם ומערבבים עד רך אבל עדיין מרקם.
הוסף חלב רזה במידת הצורך. מתבלים ומגישים חמים.