לחם תירס בצל Vidalia
לחם תירס בצל וידאלי עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמנת, לחם תירס/מאפין לערבב, צ'דר חדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מטבל בצל וידאלי, מטבל בצל וידאלי, ו מטבל בצל וידאלי.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. לרסס מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם תרסיס שמן צמחי.
בסיר בינוני, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל עד רך, אבל לא השחמה, במשך כ 3 דקות.
הסר את המחבת מהחום והוסף את תערובת המאפין,ביצה, חלב, שמנת חמוצה, 1/2 כוס הגבינה, המלח והשמיר. מערבבים לשלב.
יוצקים לתוך המחבת מוכן העליון עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים במשך 30 דקות, עד סט וקיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז לחם התירס יוצא נקי. אפשר להתקרר מעט לפני חיתוך לריבועים.